Pređi na sadržaj

Molimo Vas da pre isporuke pažljivo pregledate uređaj i evidentirate eventualna oštećenja kako biste ih uneli u zapisnik koji će Vam dostaviti vozač.

Ukoliko primetite oštećenja, odmah se obratite Rockors službi reklamacija na broj telefona +381 621776515, ili putem mejla na support@rockors.rs. Molimo Vas da imate na umu da se reklamacije za oštećenja prijavljena nakon 24 sata od isporuke neće prihvatiti kao blagovremene. Takođe, imajte u vidu da niste obavezni da prihvatite uređaje sa fizičkim oštećenjima.


Proizvodi koji su označeni kao "na stanju" u trenutku poručivanja biće isporučeni u roku koji će Vam biti dostavljen ubrzo nakon kupovine. Za proizvode koji su označeni kao "kod dobavljača" u trenutku poručivanja, maksimalni rok isporuke biće 10 radnih dana.


U slučaju da ste u jednoj kupovini naručili i proizvode označene kao "na stanju" i proizvode označene kao "kod dobavljača", dobićete dve potvrde porudžbine zbog različitih rokova isporuke. Uz potvrdu porudžbine, dobićete i ugovor o prodaji na daljinu, obrazac za odustajanje od ugovora i informacije o pravima i obavezama kupaca.


Isporuka na teritoriji Beograda

Za isporuku robe na teritoriji Beograda, troškove isporuke snosi kupac. Međutim, ukoliko u jednoj kupovini kupite tri ili više proizvoda, dostava je besplatna. Prema želji, primaoci mogu otpakovati i pregledati uređaje odmah ispred ulaznih vrata.


Lično preuzimanje


Postoji opcija i ličnog preuzimanja na teritoriji Beograda. Preuzimanje je moguće tokom radnog vremena, odnosno radnim danima u periodu od 9h-17h. Za više informacija o ličnom preuzimanju, možete nas kontaktirati na telefon +381 621776515 ili putem mejla - support@rockors.rs


Dostava


Za isporuku robe , troškove isporuke snosi kupac.

Naručene proizvode, dostavljamo u okviru teritorije Republike Srbije, isporuku vrši kurirska služba ''Post Express''.

Radno vreme kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 19h.

Drawer Title
Slični proizvodi